Tiramisu -raakakakku

06.01.2024

Pohja:

1 kuppi kuorittuja
manteleita
3/4 kuppia taateleita
2 rkl kookosöljyä
2-1 rkl vahvaa lämmintä espressoa
1 tl vaniljaa
Ripaus suolaa

Liota manteleita hetki lämpimän kahvin kanssa, lisää muut aineet ja blendaa tai käytä sauvasekoitinta ja pyöräytä tasaiseksi.

Vuoraa kakkupohja vuoka, ja laita hetkeksi kylmää täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
3/4 kuppia kuorittuja liotettuja manteleita
3/4 kuppia liotettuja cashewpähkinöitä
3/4 kuppia taateleita
5-6 rkl vaahterasiirappia
6 rkl mantelimaitoa
4 -5 rkl kookosöljyä
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljaa
2 rkl vahvaa espressoa
Ripaus suolaa

Yhdistä kaikki aineet blenderiin ja blendaa tasaiseksi. Tarkista maku.

Kaada kakkupohjan päälle, ja laita hetkeksi kylmään odottamaan seuraavaa kerrosta.


Kreemi:
1 kuppi liotettuja cashewpähkinöitä
1 kuppi liotettuja kuorittuja manteleita
8 rkl kookosöljyä
10 rkl mantelimaitoa
2-1 rkl vahvaa espressoa
4-2 rkl vaahterasiirappia
1 tl vaniljaa
Ripaus suolaa

Liota cashewpähkinöitä ja manteleita pari tuntia vedessä-> siivilöi ja yhdistä kaikki aineet keskenään blenderiin, ja blendaa tasaiseksi. Tarkista maku ja kaada täytteen päälle.

Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa tai pakasteessa vähintään neljä tuntia. Ripottele tarjottaessa pinnalle kaakaojauhetta.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita